Echipa Expert Consulting

Marian Mocan

Director General

Arie de expertiza: consultanta in managementul general al firmei, management strategic, logistica, analiza diagnostic, planificarea afacerilor.

Contact: mmocan@expertconsulting.ro

Personalitate complexa, Marian Mocan reprezinta imbinarea perfecta intre omul de afaceri de succes, consultantul experimentat, profesorul Bologna ales prin votul studentilor, coordonatorul regional pentru Regiunea de Dezvoltare Vest al Asociatiei Nationale a Firmelor de Consultanta si Training in Management AMCOR, rotarianul cu vechime, ajuns in inalta pozitie de guvernator de district Rotary, care a dezvoltat relatii cu oameni de buna calitate si se bucura de recunoasterea si de increderea acestora.

Prin brandul sau personal, Marian Mocan contribuie direct si decisiv la imaginea in piata a companiei Expert Consulting.

Isi investeste angajatii cu incredere, este intelegator si foarte sociabil.

Fire altruista si plina de generozitate cu cei din jur, rezolva problemele delicate, urgentele sau blocajele aparute in comunicare.

Este deschis la argumente pro si contra, practica un stil de conducere participativ si deliberativ, mediaza cu succes diferentele de opinie din cadrul echipei. Previne momentele conflictuale printr-un management eficient al stresului si prin discutii individuale cu colegii, care ajuta la dezvoltarea lor personala si profesionala.

Cei din echipa il definesc drept “stalpul” afacerii, liantul dintre oameni sau radacina din care se dezvolta in diverse directii firma.

Atunci cand ia decizii strategice, urmareste prioritar calea legala, corecta si temeinica, nu neaparat pe cea mai usoara, chiar daca acest lucru presupune un efort mai sustinut.

Excelent observator, ii place sa ia pulsul diverselor cercuri publice si private, dezvoltandu-si rolul de reprezentare si socializare si devenind principalul vector relational si de networking cu partenerii si clientii-cheie ai firmei. Pastreaza contacte cu persoanele avizate ce pot interveni in solutionarea oricaror probleme.

Este un partener de afaceri devotat fiecarui client.

Format in spiritul “ein mann, ein wort”, sobru si cultivator al seriozitatii, respecta cu strictete clientul si cuvantul dat.

Personalitate echilibrata, o autentica Balanta, Marian iti da sentimentul de siguranta, de stabilitate, de incredere si de respect, un adevarat camarad care nu te va parasi la greu.

Se bazeaza pe empatie, pe inteligenta sa emotionala si sociala si pe puterea exemplului personal. Nu le cere niciodata celorlalti sa faca ceva ce nu a experimentat in prealabil el insusi.

A construit o echipa pe care se poate baza si o atmosfera de lucru placuta si destinsa, in care oamenii sa fie stimulati sa lucreze si sa se ajute unii pe altii pentru a duce toate proiectele la bun sfarsit, chiar daca uneori au avut si cate 65 de proiecte in implementare simultana.

Pentru a reusi, a privilegiat tratamentul egal al colegilor, in care valoarea dovedita primeaza, iar integrarea in echipa este conditia ramanerii alaturi de firma.

Crede ca excelenta in afaceri presupune sa poti inova si iesi din sabloane, dar pentru a avea curajul sa faci asta in scrierea si managementul de proiecte trebuie mai intai sa iti dezvolti un stil propriu, un set de modele, procese si documente de lucru unitare, de care sa te tii apoi cu consecventa.

A absolvit Facultatea de Mecanica sectia TCM in 1986, are un Master Business Counsellor in 1994 acordat de Washington State University si un doctorat in economie la Universitatea de Vest din Timisoara din 1999. A fost visiting profesor in Franta, SUA, Germania, Italia, Spania, etc.

Are experienta in consultanta din 1993 cand a participat la infiintarea Centrului de Consultanta Romano-American pentru Dezvoltarea Initiativei Private din Timisoara unde a activat timp de 6 ani.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt