Despre noi

Expert Consulting este o firma de consultanta si training pentru excelenta in afaceri, specializata in elaborarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea si diversificarea afacerilor prin oferirea de solutii inovatoare, punand un accent deosebit pe accesarea de fonduri europene.

With an activity history of over 20 years, Expert Consulting is one of the most important players on the market of management and business consulting services in the Western Region, but also in Romania, a dynamic company, with a vast portfolio of projects and a significant experience in this field of activity.

Serviciile noastre

Compania ofera o gama completa de servicii, de la elaborarea documentatiei pentru accesarea de fonduri europene (cereri de finantare, planuri de afaceri, analize cost beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, etc) si asistenta in implementarea proiectelor finantate, pana la elaborarea de studii de piata si strategii de marketing, analize diagnostic si analize ale mediului de afaceri si a altor documente similare. La toate acestea se adauga o gama variata de cursuri in domeniul afacerilor si managementului, unele dintre acestea fiind acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Serviciile Expert Consulting se adreseaza companiilor private (intreprinderi mici, mijlocii si mari), institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale de la nivel national si international.

Consultanta
Business

Elaborare si
management de proiect

Training
si Cursuri

Due
Diligence

Parteneriate

Expert Consulting este membru acreditat al Asociatiei Consultantilor in Management din Romania – AMCOR.

Dintre parteneriatele incheiate de Expert Consulting atat cu intreprinderi, institutii si organisme nationale, cat si internationale, le mentionam pe cele incheiate cu:

  • Deutsche Management Akademie Niedersachsen (DMAN)
  • Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIAT)
  • Clusterul de Energii Sustenabile din Romania (ROSENC)

Certificari

Pentru domeniul de activitate principal: „Activitati de consultanta pentru afaceri si management”, compania Expert Consulting a implementat si mentine:

  • un Sistem de Management al Calitatii – ISO 9001:2008
  • un Sistem de Management de Mediu – ISO 14001:2005,

certificari recunoscute international, emise de SRAC in parteneriat cu cea mai prestigioasa retea a organismelor de certificare – IQNet (The International Certification Network).

amcor

Portofoliu de proiecte

In prezent, valoarea portofoliului de proiecte cu finantare nerambursabila de succes a firmei (in implementare sau deja finalizate) se ridica la peste 450 si acopera multiple domenii de activitate (industrie, servicii medicale, agricultura, energie, cercetare-dezvoltare, infrastructura, etc.).

Rata de succes a proiectelor elaborate si depuse este de 92%, iar volumul finantarilor nerambursabile atrase (fonduri nationale, fonduri europene, alte fonduri publice) depaseste 250 de milioane de euro.

rata-de-succes

Ce ne diferentiaza?

Intr-o piata puternic competitiva, credem ca ne diferentiem cu usurinta prin atitudinea noastra si calitatea serviciilor oferite. De altfel, toate serviciile pe care vi le oferim poarta amprenta calitatii, care constituie preocuparea noastra permanenta. Consideram ca garantia calitatii este data, in primul rand, de echipa noastra multidisciplinara de consultanti, de valoarea profesionala si umana a fiecarui membru din echipa noastra.

Cunoasterea mediului public si de afaceri, buna intelegere a clientilor si a nevoilor lor, precum si experienta dobandita in varietatea proiectelor in care au fost implicati, sunt principalele atuuri ale echipei noastre de consultanti, care ne recomanda ca partenerul de incredere pentru drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri.

Proiectele de magnitutine pe care le-am elaborat ne dau incredere in fortele proprii si ne fac dornici sa sprijinim in continuare construirea si dezvoltarea afacerilor dumneavoastra, sa ne implicam in scrierea unor povesti de succes, chiar si acolo unde contextul pare nefavoravil si obstacolele insurmontabile. Cu fiecare proiect am devenit mai iscusiti, mai eficienti si mai increzatori in potentialul nostru si al domeniilor la a caror dezvoltare contribuim.

Daca doriti ca ideile dumneavostra sa prinda viata si sa va cresteti afacerile cu intelepciune, va  indemnam sa ne contactati pentru identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor existente, consiliere si indrumare profesionista in dezvoltarea afacerilor, pentru ca impreuna putem construi succesul afacerilor dumneavoastra!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt