Training

Cursuri acreditate
si traininguri personalizate

Expert Consulting detine acreditare pentru sustinerea urmatoarelor cursuri:

  • Manager imbunatatire procese, cod COR 242108
  • Manager inovare, cod COR 242106

In afara programelor de formare profesionala autorizate, Expert Consulting sustine si traininguri personalizate pentru societati comerciale, institutii etc., la cererea acestora, cu stabilirea de comun acord a continutului tematic, numarul de ore fiind corelat cu cerintele programelor de pregatire.

Astazi, invatarea continua reprezinta un aspect cheie pentru fiecare individ in parte, dar si pentru companiile angajatoare, ca o conditie esentiala pentru progres si performanta.

Investitia in capitalul uman reprezinta cea mai profitabila investitie pe termen lung, care, in contextul unei economii si societati bazate pe cunoastere, trebuie abordata ca o necesitate obiectiva, de aici rezultand practic capacitatea individului de a se adapta la tendintele tot mai dinamice ale pietei muncii si a se dezvolta profesional, respectiv capacitatea companiilor de a raspunde rapid si eficient la schimbarile survenite in mediul extern.

Cursurile pe care le organizam se adreseaza atat companiilor, institutiilor, in ceea ce priveste nevoile de formare profesionala ale personalului angajat, cat si persoanelor fizice dornice sa isi completeze educatia si sa isi actualizeze cunostintele, ca si conditie esentiala pentru dezvoltare si identificarea de noi oportunitati.

Expert Consulting furnizeaza programe de formare profesionala a adultilor, prin metode si abordari moderne de invatare, cu aplicabilitate imediata. Intelegem importanta insusirii totale a cunostintelor, de aceea punem un accent deosebit activitatile practice cu rol demonstrativ sau aplicativ.

Expert Consulting dispune de o sala de curs dotata modern (echipamente IT, acces la internet, mobilier ergonomic, climatizare), formatori cu experienta si suporturi de curs de cea mai buna calitatate.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt