Echipa Expert Consulting

Echipa de profesionisti

Within Expert Consulting, a team of enthusiastic and creative consultants work, who have a wealth of general experience in consulting and training for business and management, respectively the specific experience in the development and implementation of projects with European funds.

Through their qualifications and experience, the consultants can cover a wide range of activities, from the development of business plans, cost-benefit analyses, feasibility studies, financial analyses, marketing strategies, to project management, implementation of inventions and innovations or training on various topics.

Marian Mocan

Cristina Voaides

Cătălin Mirea

Simona Gaita

Anadela Glingeanu

Nadia Șehabi

Denisa Vaszko

Suntem preocupati permanent de evolutia profesionala si personala a echipei noastre, pe tot parcursul colaborarii. Intrucat vrem sa fim pe deplin pregatiti pentru orice provocare adusa de clientii nostri si rezolvarea prompta a oricarei dificultati intampinate, membrii echipei participa frecvent la traininguri, seminarii, conferinte si se informeaza in permanenta cu privire la modificarile si noutatile aparute in domeniile pe care le implica activitatea noastra.

Echipa noastra de consultanti este recunoscuta pentru expertiza, implicarea si conduita profesionala ireprosabila pe care o demonstreaza in relatia cu clientii.
Ne-am construit reputatia prin modul de lucru deschis si corect,

comunicare constanta si eficienta, maxima operativitate, perseverenta si atitudine proactiva orientata spre interesul si satisfacerea plenara a cerintelor clientului.

Credem ca fara cunoastere, fara pasiune si profunzime, nu poate exista succes. Si fara o neintrerupta atentie acordata detaliilor, nu poate exista distinctie. De aceea demonstram excelenta si ii surprindem mereu pozitiv pe clientii nostri in procesul de consultanta si in fiecare interactiune cu acestia.

Consideram ca echipa noastra da valoare companiei si participa in mod fundamental la succesul acesteia, fiind cea dintai responsabila pentru indeplinirea misiunii noastre.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt