Echipa Expert Consulting

Echipa de profesionisti

În cadrul Expert Consulting își desfășoară activitatea o echipă de consultanți entuziaști și creativi, care dețin o bogată experiență generală în consultanță și training pentru afaceri și management, respectiv experiența specifică în elaborarea și implementarea de proiecte cu fonduri europene, acumulată în cadrul numeroaselor proiecte în care au fost implicați

Prin calificările și experiența lor, consultanții noștri pot acoperi o gamă largă de activități, de la elaborarea de planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, strategii de marketing, până la management de proiect, implementarea de invenții și inovații ori training pe diverse teme.

Pentru că ne-am propus să oferim clienților noștri servicii înalt calitative, consultanții noștri sunt atent selectați, după criterii exigente, considerând că succesul în acest domeniu de activitate este definit în mare masură de valoarea profesională și umană a fiecărui membru din echipa noastră de consultanți.

 

Marian Mocan

Cristina Voaides

Cătălin Mirea

Simona Gaita

Anadela Glingeanu

Nadia Sehabi

Denisa Vaszko

Suntem preocupati permanent de evolutia profesionala si personala a echipei noastre, pe tot parcursul colaborarii. Intrucat vrem sa fim pe deplin pregatiti pentru orice provocare adusa de clientii nostri si rezolvarea prompta a oricarei dificultati intampinate, membrii echipei participa frecvent la traininguri, seminarii, conferinte si se informeaza in permanenta cu privire la modificarile si noutatile aparute in domeniile pe care le implica activitatea noastra.

Echipa noastra de consultanti este recunoscuta pentru expertiza, implicarea si conduita profesionala ireprosabila pe care o demonstreaza in relatia cu clientii.
Ne-am construit reputatia prin modul de lucru deschis si corect,

comunicare constanta si eficienta, maxima operativitate, perseverenta si atitudine proactiva orientata spre interesul si satisfacerea plenara a cerintelor clientului.

Credem ca fara cunoastere, fara pasiune si profunzime, nu poate exista succes. Si fara o neintrerupta atentie acordata detaliilor, nu poate exista distinctie. De aceea demonstram excelenta si ii surprindem mereu pozitiv pe clientii nostri in procesul de consultanta si in fiecare interactiune cu acestia.

Consideram ca echipa noastra da valoare companiei si participa in mod fundamental la succesul acesteia, fiind cea dintai responsabila pentru indeplinirea misiunii noastre.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt