Echipa Expert Consulting

Simona Gaita

Consultant

Contact: sgaita@expertconsulting.ro

Simona administreaza Incubatorul de Afaceri pentru Cadre Militare Disponibilizate dezvoltat de Expert Consulting si asista cele 12 mici firme incubate.

Simona a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, specializarea Managementul firmei, iar in cadrul aceleiasi facultati a absolvit si masterul cu specializare in Managementul productiei.

Excelent comunicator in relatia cu toti clientii incubatorului, Simona isi adapteaza atent mesajele la stilul personal al fiecaruia dintre acestia, reusind sa le castige aprecierea si respectul prin seriozitate si respect.

Foarte atenta la incasarea la timp a costurilor aferente spatiilor utilizate si la atentionarea clientilor pentru a evita acumularea de restante si datorii, reuseste intotdeauna sa finalizeze la timp si cu succes toate activitatile, ceea ce le aduce multumire si clientilor.

Ordonata in gandire, gaseste intotdeauna solutii creative pentru mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Fire optimista, mereu cu zambetul pe buze, plina de viata, prezenta ei se simte imediat in toate birourile si insufleteste toata firma. A ramas un spirit tanar, ceea ce a determinat-o pe prietena ei din copilarie, Cristina Voaides, sa o recomande conducerii firmei.

Este hotarata in actiune, cu incredere in sine, dispune de insistenta si persistenta necesare rezolvarii sarcinilor dificile, si are ambitia de a finaliza ceea ce a inceput, fiind considerata un “complete finisher”.

Are multa anduranta in relatia cu partenerii, este inimoasa si insistenta, disciplinata, iar amprenta militara o face sa indeplineasca orice solicitare venita din partea conducerii firmei.

Simte ca are intuitia necesara pentru a sti pe ce buton sa apese pentru a declansa reactiile si actiunile dorite de la ceilalti.

Usor mai emotiva, se pregateste temeinic inaintea oricarui moment dificil pentru a preveni surprizele neplacute.

Detesta incorectitudinea si persoanele care nu iubesc armonia intr-o colectivitate.

Este mama a doi copii, integrata unui colectiv dominat de femei si de mame tinere, care impartasesc preocupari sociale si familiale comune legate de cresterea, ingrijirea si educarea copiilor.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt