Echipa Expert Consulting

Nadia Sehabi

Consultant

Nadia s-a alăturat echipei Expert Consulting la începutul anului 2018. Este absolventă a Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica – Timișoara, cu specializarea Inginerie și Management, absolvind și masterul de Ingineria și Managementul Competitivității din cadrul aceleași Facultăți. “Mereu am fost interesată și fascinată de partea de business, management Și afaceri. Consider că studiile mele mă ajută și pot utiliza informațiile dobândite în activitatea mea curentă”

            Ne bucurăm să avem printre noi o persoană implicată atât în activitățile societății noastre cât și în diverse activități extra. Nadia este o persoană foarte activă care se implică în mai multe proiect, făcând parte și din Consiliul Consultativ al Minorităților Naționale din Timișoara, reprezentând minoritatea bulgară, ea fiind de originie bulgară și arabă.

            Vorbitoare de mai multe limbi străine (arabă, bulgară și engleză), Nadia îndrăgește și se implică în toate proiectele internaționale de tip Cross Border, care implică parteneri din mai multe țări. În prezent ea este implicată în implementarea unui proiect care are ca și obiectiv realizarea navigabilității râului Bega, un proiect care are un impact pozitiv asupra întregii regiuni de Vest și nu numai “ Mă bucur să fac parte dintr-un proiect atât de mare, iar de fiecare dată când se ivește ocazia povestesc cu mare drag despre acest proiect care din punctul meu de vedere are un impact pozitiv și semnificativ asupra orașului nostru și nu numai”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt