Echipa Expert Consulting

Catalin Mirea

Consultant

Absolvent al Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Stiințe Economice, secția Economie generală, Cătălin Mirea se simte zilnic un om norocos: are o familie minunată, un copil reușit, prieteni calzi și colegi competenți care dovedesc de fiecare dată că sunt buni coechipieri.

Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care îl insoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din el un om motivat și plin de speranțe.

Un avantaj incontestabil pentru carieră îl constituie faptul că a avut și are deseori aproape oameni care l-au ajutat și îl ajută să evolueze, să își dorească mai mult și să nu renunțe atunci cand apar obstacole. Spirit preventiv, nu admite că lucrurile periculoase și rele se pot întâmpla, luând măsuri retroactive pentru a împiedica apariția lor.

Spirit critic și analitic, Cătălin s-a remarcat începând cu anul 2008 în domeniul consultanței de atragere a fondurilor, naționale și la nivel european, domeniile de competență generale fiind îndreptate spre: dezvoltare regională, dezvoltare rurală, antreprenorială, precum și dezvoltare a resursei umane.

Mândria carierei este dată de proiectele elaborate și implementate, cele îndreptate în mod direct asupra creșterii calității vieții populației (servicii sanitare, servicii educaționale și servicii de alimentație) ocupând locul primordial.

Manager de proiect cu experiență, Cătălin cunoaște tainele colaborării cu echipele de proiect, interne si externe, fiind un spirit de diseminare către coechipieri, bazat pe realitatea des întâlnită “în practică”.

Angrenat în diverse proiecte internaționale (South East Europe, IPA RO-SE, HU RO CBC, Climate Kick), cunoaște cultura și stilul de viață și de lucru ale popoarelor din tările europene, preluând din practica profesională elemente stipulate în Tratatele UE, cu aplicare la nivel național.

Sistemul de învățământ dual reprezintă un domeniu de interes pentru Cătălin, colaborarea cu autoritățile prentru programarea și realizarea intervențiilor, pe diverse domenii de activitate realizându-se constant, pe durata de aproximativ 1 an.

Aceste arii de activitate sunt în continuare în sfera lui de interes și incearcă în mod constant să-și dezvolte competențele, pentru a putea să le disemineze în rândul celor interesați, informații menite să îi sprijine în derularea propriilor activități, în special legate de dezvoltare.

Următorul motto este cel mai potrivit pentru a evidenția poziția pe care Cătălin o are și o va avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnește: “Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească” (Albert Eistein).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt