Echipa Expert Consulting

Cristina Voaides

Consultant

Arie de expertiza: Proiecte de investitii agricole si non-agricole in mediul rural (finantate prin PNDR) si de cooperare transfrontalieră (RO-SE, RO-HU).

Contact: cvoaides@expertconsulting.ro

Este decan de vechime in activitatea de consultant din firma, dupa Marian si Camelia Mocan, iar in toti acesti 10 ani si-a asumat proiecte de investitii agricole si non-agricole in mediul rural (finantate prin PNDR) si de cooperare transfrontaliera (RO-SE, RO-HU).

Cristina este absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Turism – Servicii, si a masterului Management si Marketing in Turism. Alte acreditari relevante pentru activitatea desfasurata la Expert Consulting: Management, Manager de Proiect, Expert Achizitii Publice, Formator.

Cristina se face usor placuta clientilor, performand atat in mentinerea relatiilor business cu clientii, cat si in promovarea si vanzarea serviciilor firmei. Colegii au remarcat ca primeste cele mai multe flori de la clienti, de 8 Martie.

Adevarat ‘diplomat’, pentru ca stapaneste arta conversatiei in public si dialogheaza eficient cu interlocutorii, adaptandu-se la asteptarile si la stilul de comunicare al acestora.

Capabila sa cultive relatia de afaceri cu fiecare client, pastrand contactul permanent cu acestia, astfel incat sa se asigure ca sunt respectate termenele aferente fiecarei etape a proiectului, iar eforturile ei de a compensa deficitul de informatii specializate de care dispun clientii si de a clarifica rolul si contributia acestora la succesul propriilor lor proiecte dau roade.

Autonoma in activitate, desi recunoaste faptul ca echipa te ajuta atunci cand intampini dificultati pe plan personal, psihologic sau emotional, si te sustine cand ai mai mult de lucru sau cand esti sub presiunea termenelor limita, mai ales pe partea administrativa, de multiplicare, pregatire si verificare a documentatiei.

Constiincioasa si perfectionista, Cristina si-a fixat targetul de a fi vazuta ca un bun profesionist si consultant in aria ei de expertiza si de specializare. Fiind un excelent profesionist, ea cauta si gaseste intotdeauna solutii alternative la orice problema ridicata de client si devenind atat partenerul clientilor, cat si al finantatorilor.

A finalizat cu succes mari proiecte, derulate impreuna cu beneficiari publici si privati, dovada competentei fiind aceea ca, multumiti, clientii au revenit.

Experienta a ajutat-o sa isi creeze sabloane si modele de lucru adaptabile de la un proiect la altul, a invatat-o sa interpreteze si sa analizeze un bilant si sa aprofundeze un domeniu complex ce integreaza productia agricola, procesarea produselor prin industria alimentara, investitiile publice din mediul rural, turismul prin pensiuni agroturistice si protectia mediului.

Cel mai mult o motiveaza reusita ‘proiectelor sale’, momentele cand trece pe langa pensiunile si fabricile ridicate cu banii atrasi de ea, cand circula pe strazile care erau de pamant, dar au fost asfaltate cu fondurile castigate prin proiectele coordonate de ea.