Expert Consulting Team

Cristina Voaides

Training and Consultancy Manager

Arie de expertiză: Proiecte de investiții agricole și non-agricole în mediul rural (finanțate prin PNDR) și de cooperare transfrontalieră (RO-SE, RO-HU).

Contact: cvoaides@expertconsulting.ro

Este decan de vechime în activitatea de consultant din firmă, după Marian Mocan, iar în toți acești 10 ani și-a asumat proiecte de investiții agricole și non-agricole în mediul rural (finanțate prin PNDR) și de cooperare transfrontalieră (RO-SE, RO-HU).

Cristina este absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Turism – Servicii, și a masterului Management și Marketing în Turism. Alte acreditări relevante pentru activitatea desfășurată la Expert Consulting: Management, Manager de Proiect, Expert Achiziții Publice, Formator.

Cristina se face ușor plăcută clienților, performând atât în menținerea relațiilor business cu clienții, cât și în promovarea și vânzarea serviciilor firmei. Colegii au remarcat că primește cele mai multe flori de la clienti, de 8 Martie.

Adevărat ‘diplomat’, pentru că stăpânește arta conversației în public și dialoghează eficient cu interlocutorii, adaptându-se la asteptările și la stilul de comunicare al acestora.

Capabilă să cultive relația de afaceri cu fiecare client, păstrând contactul permanent cu aceștia, astfel încât să se asigure că sunt respectate termenele aferente fiecărei etape a proiectului, iar eforturile ei de a compensa deficitul de informații specializate de care dispun clienții și de a clarifica rolul și contribuția acestora la succesul propriilor lor proiecte dau roade.

Autonoma în activitate, deși recunoaște faptul că echipa te ajută atunci când întâmpini dificultăți pe plan personal, psihologic sau emoțional, și te susține când ai mai mult de lucru sau cand ești sub presiunea termenelor limită, mai ales pe partea administrativă, de multiplicare, pregătire și verificare a documentației.

Conștiincioasă și perfecționistă, Cristina și-a fixat targetul de a fi văzută ca un bun profesionist și consultant în aria ei de expertiză și de specializare. Fiind un excelent profesionist, ea caută și gasește întotdeauna soluții alternative la orice problemă ridicata de client și devenind atât partenerul clienților, cât și al finanțatorilor.

A finalizat cu succes mari proiecte, derulate împreună cu beneficiari publici și privați, dovada competenței fiind aceea ca, multumiți, clienții au revenit.

Experiența a ajutat-o să își creeze șabloane și modele de lucru adaptabile de la un proiect la altul, a învațat-o să interpreteze și să analizeze un bilanț și ă aprofundeze un domeniu complex ce integrează producția agricolă, procesarea produselor prin industria alimentară, investițiile publice din mediul rural, turismul prin pensiuni agroturistice și protecția mediului.

Cel mai mult o motivează reușita ‘proiectelor sale’, momentele când trece pe lângă pensiunile și fabricile ridicate cu banii atrași de ea, când circulă pe străzile care erau de pământ, dar au fost asfaltate cu fondurile câștigate prin proiectele coordonate de ea.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt