Echipa

In cadrul Expert Consulting isi desfasoara activitatea o echipa de consultanti, entuziasti si creativi, care detin o bogata experienta generala in consultanta si training pentru afaceri si management, respectiv experienta specifica in elaborarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, acumulata in cadrul numeroaselor proiecte pentru beneficiari publici sau privati, din diverse sectoare de activitate in care au fost implicati.

Echipa de profesionisti

Prin calificarile si experienta lor, consultantii nostri pot acoperi o gama larga de activitati, de la elaborarea de planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, strategii de marketing, pana la management de proiect, implementarea de inventii si inovatii ori training pe diverse teme.

Pentru ca ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii inalt calitative, consultantii nostri sunt atent selectati, dupa criterii exigente, considerand ca succesul in acest domeniu de activitate este definit in mare masura de valoarea profesionala si umana a fiecarui membru din echipa noastra de consultanti.

Suntem preocupati permanent de evolutia profesionala si personala a echipei noastre, pe tot parcursul colaborarii. Intrucat vrem sa fim pe deplin pregatiti pentru orice provocare adusa de clientii nostri si rezolvarea prompta a oricarei dificultati intampinate, membrii echipei participa frecvent la traininguri, seminarii, conferinte si se informeaza in permanenta cu privire la modificarile si noutatile aparute in domeniile pe care le implica activitatea noastra.

Echipa noastra de consultanti este recunoscuta pentru profesionalismul, expertiza, implicarea si conduita profesionala ireprosabila de care dau dovada in relatia cu clientii. Ne-am construit reputatia prin modul de lucru deschis si corect, comunicare constanta si eficienta, maxima operativitate, perseverenta si atitudine proactiva orientata spre interesul si satisfacerea plenara a cerintelor clientului.

Stim ca fara cunoastere, fara pasiune si fara profunzime, nu poate exista succes. Si fara o permanenta atentie acordata detaliilor si perfectiunii, nu poate exista distinctie. De aceea demonstram excelenta si ii surprindem mereu pozitiv pe clientii nostri in procesul de consultanta si in fiecare interactiune cu acestia. Consideram ca echipa noastra da valoare companiei si participa in mod fundamental la succesul acesteia, fiind cea dintai responsabila pentru indeplinirea misiunii noastre.