Cristina Voaides

Consultant

Expert Consulting

Arie de expertiza: Proiecte de investitii agricole si non-agricole in mediul rural (finantate prin PNDR) si de cooperare transfrontalieră (RO-SE, RO-HU).

Contact: cvoaides@expertconsulting.ro

Este decan de vechime în activitatea de consultant din firmă, dupa Marian și Camelia Mocan, iar în toți acești ani și-a asumat proiecte de investiții agricole și non-agricole în mediul rural (finanțate prin PNDR) și de cooperare transfrontalieră (RO-SE, RO-HU).

Cristina este absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Turism - Servicii, și a masterului Management și Marketing în Turism. Alte acreditări relevante pentru activitatea desfășurată la Expert Consulting: Management, Manager de Proiect, Expert Achiziții Publice, Formator.

Cristina se face ușor placută clienților, performând atât în menținerea relațiilor business cu clienții, cât și în promovarea și vânzarea serviciilor firmei. Colegii au remarcat că primește cele mai multe flori de la clienți, de 8 Martie.

Adevărat 'diplomat', pentru că stăpânește arta conversației în public și dialoghează eficient cu interlocutorii, adaptandu-se la așteptările și la stilul de comunicare al acestora.

Capabilă să cultive relația de afaceri cu fiecare client, păstrând contactul permanent cu aceștia, astfel încat să se asigure că sunt respectate termenele aferente fiecărei etape a proiectului, iar eforturile ei de a compensa deficitul de informații specializate de care dispun clienții și de a clarifica rolul și contribuția acestora la succesul propriilor lor proiecte dau roade.

Autonoma în activitate, deși recunoaște faptul că echipa te ajută atunci când întampini dificultăți pe plan personal, psihologic sau emoțional, și te susține când ai mai mult de lucru sau când ești sub presiunea termenelor limită, mai ales pe partea administrativă, de multiplicare, pregatire și verificare a documentației.

Conștiincioasă și perfecționistă, Cristina și-a fixat targetul de a fi vazută ca un bun profesionist și consultant în aria ei de expertiză și de specializare. Fiind un excelent profesionist, ea caută și găsește întotdeauna soluții alternative la orice problemă ridicată de client și devenind atât partenerul clienților, cât și al finanțatorilor.

A finalizat cu succes mari proiecte, derulate împreună cu beneficiari publici și privați, dovadă competenței fiind aceea că, multumiți, clienții au revenit.

Experiența a ajutat-o să își creeze șabloane și modele de lucru adaptabile de la un proiect la altul, a învățat-o să interpreteze și să analizeze un bilanț și să aprofundeze un domeniu complex ce integrează producția agricolă, procesarea produselor prin industria alimentară, investițiile publice din mediul rural, turismul prin pensiuni agroturistice și protecția mediului.

Cel mai mult o motivează reusita 'proiectelor sale', momentele când trece pe lângă pensiunile și fabricile ridicate cu banii atrași de ea, cand circulă pe străzile care erau de pământ, dar au fost asfaltate cu fondurile câștigate prin proiectele coordonate de ea.