Echipa Expert Consulting

Echipa de profesionisti

In cadrul Expert Consulting isi desfasoara activitatea o echipa de consultanti entuziasti si creativi, care detin o bogata experienta generala in consultanta si training pentru afaceri si management, respectiv experienta specifica in elaborarea si implementarea de proiecte cu fonduri europene, acumulata in cadrul numeroaselor proiecte in care au fost implicati

Prin calificarile si experienta lor, consultantii nostri pot acoperi o gama larga de activitati, de la elaborarea de planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, strategii de marketing, pana la management de proiect, implementarea de inventii si inovatii ori training pe diverse teme.

Pentru ca ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii inalt calitative, consultantii nostri sunt atent selectati, dupa criterii exigente, considerand ca succesul in acest domeniu de activitate este definit in mare masura de valoarea profesionala si umana a fiecarui membru din echipa noastra de consultanti.

 

Marian Mocan

Camelia Mocan

Cristina Voaides

Simona Gaita

Catalin Mirea

Nadia Sehabi

Cora Tomosoiu

Suntem preocupati permanent de evolutia profesionala si personala a echipei noastre, pe tot parcursul colaborarii. Intrucat vrem sa fim pe deplin pregatiti pentru orice provocare adusa de clientii nostri si rezolvarea prompta a oricarei dificultati intampinate, membrii echipei participa frecvent la traininguri, seminarii, conferinte si se informeaza in permanenta cu privire la modificarile si noutatile aparute in domeniile pe care le implica activitatea noastra.

Echipa noastra de consultanti este recunoscuta pentru expertiza, implicarea si conduita profesionala ireprosabila pe care o demonstreaza in relatia cu clientii.
Ne-am construit reputatia prin modul de lucru deschis si corect,

comunicare constanta si eficienta, maxima operativitate, perseverenta si atitudine proactiva orientata spre interesul si satisfacerea plenara a cerintelor clientului.

Credem ca fara cunoastere, fara pasiune si profunzime, nu poate exista succes. Si fara o neintrerupta atentie acordata detaliilor, nu poate exista distinctie. De aceea demonstram excelenta si ii surprindem mereu pozitiv pe clientii nostri in procesul de consultanta si in fiecare interactiune cu acestia.

Consideram ca echipa noastra da valoare companiei si participa in mod fundamental la succesul acesteia, fiind cea dintai responsabila pentru indeplinirea misiunii noastre.