Echipa Expert Consulting

Nicoleta Anderca

Consultant

Nicoleta, a absolvit in anul 2020 Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, specializarea Management.

În prezent, este masterandă în anul I tot în cadrul aceleiași facultății (Facultății de Economie si de Administrare a Afacerilor), domeniul Management, specializarea Diagnostioc, Evaluare și Consultanță in Afaceri (DECA).

Nicoleta, a hotărât să își dezvolte o carieră în domeniul consultanței în management cât și a consultanței în elaborarea și implementarea de proiecte prin fonduri europene  din momentul în care și-a elaborat lucrarea de licență. Titlul lucrării de licență a acesteia este ”Documentație de finanțare a proiectelor prin intermediul fondurilor structurale” și a fost formată din două părți: prima parte, teoretică în care a prezentat toate Programele Operaționale existente în perioada 2014-2020, și a doua parte, practică, care a constat în elaborarea unei Cereri de finanțare și a unui Plan de afaceri pentru o finanțare din cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Tot acest proces de eaborare a lucrării i-a stârnit interesul de a afla cât mai multe despre acest domeniu al fondurilor și de pune în practică informațiile dobândite, astfel că a luat decizia de a aplica pentru un astfel de job.

Fiind o persoană pasionată de acest domeniu se documentează în permanență despre finanțările existente. Este o persoană căreia nu îi place să depășească termenele limită ale diverselor task-uri ce le are de îndeplinit, această caracteristică ajutând-o foarte mult în acest domeniu în care toate proiectele și anumite documente specifice au termene limită de transmitere și de depunere a acestora.

Este o fire curioasă, îi place să se documenteze, să fie la curent cu cât mai multe aspecte astfel că pe parcursul celor 3 ani de facultate Nicoleta a participat la diverse evenimente organizate fie de facultate fie de universitate (Abecedarul Carierei, BAAB – antreprenor de pe băncile facultăţii, Atelierul de Antreprenori) care au ajutat-o să își dezvolte cunoștiințele în mai multe domenii de activitate.

Fiind o persoana motivata, perseverenta și reușind sa și îndeplinească toate obiectivele propuse cu succes, suntem siguri ca de același comportament va da dovada și in cadrul societății .