Despre Noi

Expert Consulting este o firma de consultanta si training pentru excelenta in afaceri, specializata in elaborarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea si diversificarea afacerilor prin oferirea de solutii inovatoare, punand un accent deosebit pe accesarea de fonduri europene.

Cu un istoric de activitate de peste 15 ani, Expert Consulting este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata serviciilor de consultanta in management si afaceri din Regiunea Vest, dar si din Romania, o companie dinamica, cu un portofoliu vast de proiecte si o experienta semnificativa in acest domeniu de activitate.

Servicii

Compania ofera o gama completa de servicii, de la elaborarea documentatiei pentru accesarea de fonduri europene (cereri de finantare, planuri de afaceri, analize cost beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, etc) si asistenta in implementarea proiectelor finantate, pana la elaborarea de studii de piata si strategii de marketing, analize diagnostic si analize ale mediului de afaceri si a altor documente similare. La toate acestea se adauga o gama variata de cursuri in domeniul afacerilor si managementului, unele dintre acestea fiind acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Serviciile Expert Consulting se adreseaza companiilor private (intreprinderi mici, mijlocii si mari), institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale de la nivel national si international.

 

Portofoliu de proiecte

In prezent, valoarea portofoliului de proiecte cu finantare nerambursabila de succes a firmei (in implementare sau deja finalizate) se ridica la peste 250 si acopera multiple domenii de activitate (industrie, servicii medicale, agricultura, energie, cercetare-dezvoltare, infrastructura, etc.).

Rata de succes a proiectelor elaborate si depuse este de 89%, iar volumul finantarilor nerambursabile atrase (fonduri nationale, fonduri europene, alte fonduri publice) depaseste 120 de milioane de euro.

Ce ne diferentiaza?

Intr-o piata puternic competitiva, credem ca ne diferentiem cu usurinta prin atitudinea noastra si calitatea serviciilor oferite. De altfel, toate serviciile pe care vi le oferim poarta amprenta calitatii, care constituie preocuparea noastra permanenta. Consideram ca garantia calitatii este data, in primul rand, de echipa noastra multidisciplinara de consultanti, de valoarea profesionala si umana a fiecarui membru din echipa noastra.

Cunoasterea mediului public si de afaceri, buna intelegere a clientilor si a nevoilor lor, precum si experienta dobandita in varietatea proiectelor in care au fost implicati, sunt principalele atuuri ale echipei noastre de consultanti, care ne recomanda ca partenerul de incredere pentru drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri.

Proiectele de magnitutine pe care le-am elaborat ne dau incredere in fortele proprii si ne fac dornici sa sprijinim in continuare construirea si dezvoltarea afacerilor dumneavoastra, sa ne implicam in scrierea unor povesti de succes, chiar si acolo unde contextul pare nefavoravil si obstacolele insurmontabile. Cu fiecare proiect am devenit mai iscusiti, mai eficienti si mai increzatori in potentialul nostru si al domeniilor la a caror dezvoltare contribuim.

Daca doriti ca ideile dumneavostra sa prinda viata si sa va cresteti afacerile cu intelepciune, va  indemnam sa ne contactati pentru identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor existente, consiliere si indrumare profesionista in dezvoltarea afacerilor, pentru ca impreuna putem construi succesul afacerilor dumneavoastra!

Parteneriate

Expert Consulting este membru acreditat al Asociatiei Consultantilor in Management din Romania – AMCOR.

Dintre parteneriatele incheiate de Expert Consulting atat cu intreprinderi, institutii si organisme nationale, cat si internationale, le mentionam pe cele incheiate cu:

 • Deutsche Management Akademie Niedersachsen (DMAN)
 • Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIAT)
 • Clusterul de Energii Sustenabile din Romania (ROSENC)
 • Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis (AJOFM)
 • Certificari

  Pentru domeniul de activitate principal: „Activitati de consultanta pentru afaceri si management”, compania Expert Consulting a implementat si mentine:

  • un Sistem de Management al Calitatii - ISO 9001:2008
  • un Sistem de Management de Mediu - ISO 14001:2005,

  certificari recunoscute international, emise de SRAC in parteneriat cu cea mai prestigioasa retea a organismelor de certificare - IQNet (The International Certification Network).

  Misiune

  Misiunea Expert Consulting este de a oferi cele mai profesionale servicii de consultanta in afaceri din zona de vest a Romaniei, calificativ evaluat din punctul de vedere al calitatii lucrarilor, operativitatii cu care acestea sunt realizate si al satisfacerii clientilor.

  Viziune

  Vrem sa fim cea mai puternica companie de consultanta in afaceri din zona de vest a Romaniei si sursa principala de idei si oameni valorosi atunci cand vine vorba despre dezvoltarea investitiilor si materializarea marilor proiecte.

  Valori

  Respect

  Pentru mediul natural, social si de afaceri precum si pentru fiecare individ in parte

  Colaborare

  Realizarile echipei noastre se bazeaza pe colaborarea cu clientii si potentialii clienti, cu autoritatile locale si centrale

  Loialitate

  Suntem loiali principiilor codului deontologic al consultantului in afaceri fiind totodata dedicati tuturor clientilor nostri

  Integritate

  Suntem constienti de nivelul nostru de expertiza si de limitele tehnice, informationale si umane pe care le avem, motiv pentru care nu promitem mai mult decat putem face