Despre Noi

Expert Consulting este o firma de consultanta si training pentru excelenta in afaceri, specializata in elaborarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila.

Cu un istoric de activitate de peste 15 ani, Expert Consulting este unul dintre cei mai importanți jucatori de pe piata serviciilor de consultanta in management si afaceri din Regiunea Vest, dar si din Romania, o companie dinamica, cu un portofoliu vast de proiecte si o experienta semnificativa in acest domeniu de activitate.

Servicii

Compania ofera o gama completa de servicii, de la elaborarea documentatiei pentru accesarea de finantari nerambursabile (cereri de finantare, planuri de afaceri, analize cost beneficiu, studii de fezabilitate, analize financiare, etc) si asistenta in implementarea proiectelor finantate, pana la elaborarea de studii de piata si strategii de marketing, analize diagnostic si analize ale mediului de afaceri și a altor documente similare. La toate acestea se adauga o gama variata de cursuri in domeniul afacerilor si managementului, unele dintre acestea fiind acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Serviciile Expert Consulting se adreseaza cu precadere companiilor private (intreprinderi mici, mijlocii si mari), institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale din zona de Vest a Romaniei, dar si de la nivel national si international.

Portofoliu de proiecte

In prezent, valoarea portofoliului de proiecte cu finantare nerambursabila de succes a firmei (in implementare sau deja finalizate) se ridica la peste 250 si acopera multiple domenii de activitate (industrie, servicii medicale, agricultura, energie, cercetare-dezvoltare, infrastructura, etc.).

Rata de succes a proiectelor elaborate si depuse este de 89%, iar volumul finantarilor nerambursabile atrase depaseste 120 de milioane de euro.

Serviciile Expert Consulting se adreseaza cu precadere companiilor private (intreprinderi mici, mijlocii si mari), institutiilor publice si organizatiilor non-guvernamentale din zona de Vest a Romaniei, dar si de la nivel national si international.

Afla mai multe

Valoarea adaugata pe care o aducem

Intr-o piata puternic competitiva, credem ca ne diferentiem cu usurinta prin atitudinea noastra si calitatea serviciilor oferite. De altfel, toate serviciile pe care vi le oferim poarta amprenta calitatii, care constituie preocuparea noastra permanenta. Consideram ca garantia calitatii este data, in primul rand, de echipa noastra multidisciplinara de consultanti, de valoarea profesionala si umana a fiecarui membru din echipa noastra, de a caror evolutie constanta ne asiguram pe tot parcursul colaborarii. Cunoasterea mediului public si de afaceri, buna intelegere a clientilor si a nevoilor lor, precum si experienta dobandita in proiectele de anvergura in care au fost implicati, sunt principalele atuuri ale echipei noastre de consultanti, care ne recomanda ca partenerul de incredere pentru drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri. Atitudinea noastra, combinata desigur cu vasta experienta acumulata in cadrul proiectelor elaborate si implementate in cele mai
variate domenii de activitate, ne fac sa fim pregatiti pentru orice provocare venita din partea clientilor. Proiectele de magnitutine pe care le-am elaborat ne dau incredere in fortele proprii si ne fac dornici sa sprijinim in continuare construirea si dezvoltarea afacerilor dumneavoastra, sa ne implicam in scrierea unor povesti de succes, chiar si acolo unde contextul pare nefavoravil si obstacolele insurmontabile. Cu fiecare proiect, am devenit mai buni, mai eficienti si mai increzatori in potentialul nostru si al domeniilor pe care le transformam si la a caror dezvoltare contribuim. Daca doriti ca ideile dumneavostra sa prinda viata si sa va cresteti afacerile cu intelepciune, va indemnam sa ne contactati pentru identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor existente, consiliere si indrumare profesionista in conducerea si dezvoltarea afacerilor, pentru ca impreuna putem construi succesul afacerilor dumneavoastra!

Parteneriate

Expert Consulting, este membru acreditat al Asociatiei Consultantilor in Management din Romania – AMCOR.

Dintre parteneriatele incheiate de Expert Consulting atat cu intreprinderi, institutii si organisme nationale, cat si internationale, le mentionam pe cele incheiate cu Deutsche Management Akademie Niedersachsen Germania (DMAN), Clusterul de Energii Sustenabile din Romania (ROSENC), Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis (AJOFM), Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis (CCIAT).

Certificari

  • Sistem de Management al Calitatii - ISO 9001:2008
  • Sistem de Management de Mediu - ISO 14001:2005
  • Certificate recunoscute international, emise de SRAC in parteneriat cu cea mai prestigioasa retea a organismelor de certificare - IQNet (The International Certification Network)

Misiune

Misiunea Expert Consulting este de a oferi cele mai profesionale servicii de consultanta in afaceri din zona de vest a Romaniei, calificativ evaluat din punctul de vedere al calitatii lucrarilor, operativitatii cu care acestea sunt realizate si al satisfacerii clientilor.

Viziune

Vrem sa fim cea mai puternica companie de consultanta in afaceri din zona de vest a Romaniei si sursa principala de idei si oameni valorosi atunci cand vine vorba despre dezvoltarea investitiilor si materializarea marilor proiecte.

Valori

Eficienta Xcelenta Profesionalismul Expertiza Responsabilitatea Tenacitatea

Creativitatea Operativitatea Nivelul ridicat de performanta Seriozitatea Unicitatea Loialitatea Transparenta Integritatea Notoritatea Grija

Istoric

Principalele momente cheie in evolutia Expert Consulting:

Dezvoltarea firmei Expert Consulting se reflecta in extinderea echipei la trei consultanti permanenti si trei colaboratori, iar spatiul de birouri este extins (65 mp)
Castigam primul proiect de finantare avand ca beneficiar insasi firma Expert Consulting
Obtinem locul al III-lea la sectiunea Servicii a Topului Firmelor organizat de CCIAT

Sed congue velit id mi accumsan mattis. Aenean risus orci, porttitor non nulla sit amet, scelerisque elementum nunc. Ut non neque sagittis, sollicitudin felis sit amet, eleifend leo. Sed dignissim condimentum mi ut auctor. Nunc gravida nisi est, id venenatis neque vestibulum sodales. Cras justo nisl, ultrices sit amet efficitur sed, consequat non nisl. Nunc euismod magna erat, vel gravida eros fermentum in. Proin fermentum eu neque vel eleifend. Vivamus gravida iaculis tellus eu molestie.

Nullam id laoreet felis. Donec eu tellus sed neque mollis volutpat. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent et cursus magna. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Mauris maximus turpis vitae ex ullamcorper