Echipa Expert Consulting

Adrian Jigovan

Consultant

Este printre cei mai noi membri ai echipei Expert Consulting, fiind alături de noi din 2018. Tânăr și entuziast, Adrian a reușit în timpul petrecut alături de noi să elaboreze mai multe proiecte fiind în continuare dornic să contribuie la elaborarea altora.

Adrian, este absolvent din anul 2018 al UNIVERSITĂȚII DE VEST DIN TIMIȘOARA, FACULTATEA DE STIINȚE POLITICE, FILOSOFIE ȘI ȘTIINȚE ALE COMUNICARII în cadrul departamentului de RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI STUDII EUROPENE, fiind LICENȚIAT ÎN RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI STUDII EUROPENE cu lucrarea de licență “POLITICA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ ÎN ROMÂNIA ȘI PREMISELE DEZVOLTĂRII REGIONALE PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL 2014-2020”, tema principală a acestei lucrări vizând dezvoltarea regională în România prin intermediul fondurilor europene.

În prezent urmează programul de master din domeniul contabilității cu specializarea în AUDITUL ȘI MANAGEMENTUL FINANCIAR AL FONDURILOR EUROPENE, din cadrul UNIVERSITĂȚII DE VEST DIN TIMIȘOARA, FACULTATEA DE ECONOMIE ȘI ADMINISTRARE A AFACERILOR.

Fiind o persoană foarte pasionată de domeniul în care își desfășoară activitatea, Adrian caută în permanență să devină cât mai bun în ceea ce face și pune accent, înainte de toate,  pe dobândirea de competențe și conoștințe în domeniul fondurilor europene, obținând pe lângă studiile pe care le-a urmat și le urmează și în prezent certificări relevante prin participarea la cursuri precum cel de accesare fonduri și scriere de proiecte, curs de competențe antreprenoriale și IT, curs de management de proiect și curs de formator.

Fiind de părere că pentru a oferi consultanță în afaceri, cât și în elaborarea și implementarea proiectelor prin fonduri europene puterea exemplului este o metodă perfectă, Adrian este el însuși unul dintre beneficiarii unui program de finantare, care sprijină tinerii antreprenori, punundu-și de curând bazele unei mici afaceri finanțate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman.

Dedicat în proiectele la care lucrează, Adrian caștigă încrederea cliențiilor fiind orientat pe menținerea unei comunicări de calitate cu aceștia în vederea atingerii rezultatului pe care clienții și-l doresc, scopul final fiind acela ca toți clienții să aibe de caștigat și să fie mulțumiți de investiția pe care au făcut-o.

Practicând pentru mulți ani de zile un sport de echipă precum este Handbalul, Adrian și-a format un caracter bazat pe colegialitate fiind un foarte bun coleg de echipă. În orice moment colegii lui știu că se pot baza pe el.

Perseverent și motivat, deținând toate atuurile, Adrian își propune pas cu pas să elaboreze și să implementeze cât mai multe proiecte care să aducă un impact însemnat pentru toti clienții și pentru comunitate în general.