Clientii nostri

Diferite companii, institutii publice sau ONG-uri au incredere in noi si in serviciile noastre

Ce spun clientii nostri?

Ovidiu Sandor - Antreprenor si administrator Modatim Business Facility 

„Am lucrat constant cu Expert Consulting pe proiectele cu finantare europeana in virtutea unor colaborari anterioare pozitive si a bunului renume de care se bucura in piata.

Am inceput acest parteneriat cu pensiunea Casa Altringen, ridicata cu co-finantare din fonduri de preaderare acordate prin programul SAPARD si am continuat prin dotarea cu echipamente de productie performante si instruirea in tehnici de management a personalului de conducere din Modatim, implementarea sistemului de calitate ISO 9001 si apoi finantarea in proportie de 60%, din fonduri nerambursabile, a doua dintre cele cinci cladiri din complexul de birouri City Business Center.

Expert Consulting a inchegat impreuna cu noi dosarele de solicitare a finantarilor intr-un dialog permanent, pe baza nevoilor noastre de dezvoltare, tinand cont de modul nostru specific de a aborda business-ul si reusind sa integreze in planul nostru de afaceri cerintele finantatorilor europeni si sa compatibilizeze cele doua documente strategice, pentru ca planul si proiectul nostru sa raspunda strategiei fondurilor europene, fara a-i altera insa identitatea.

Nu exista sursa de finantare gratuita. Costul proiectelor cu finantare europeana este tocmai birocratia stufoasa, insa o firma de consultanta buna poate prelua aceasta sarcina de pe umerii tai. Unele firme stiu sa o faca bine si sa maximizeze sumele de bani pe care le obtii ca si cheltuieli eligibile. Expert Consulting se numara printre ele.”


Laura Baldini - Administrator Logitrade

„Am ajuns sa lucram cu Expert Consulting in urma unei recomandari. Ni se parea complicat sa elaboram si implementam singuri proiecte, nu aveam incredere ca pot fi castigate "pe bune", dar dupa primul proiect reusit impreuna am inteles ca, daca ai alaturi un partener bine pregatit, prompt si pro-activ, poti reusi in tot ceea ce iti propui.

Pentru noi, partenerii de la Expert Consulting au fost ca un translator de limbaj. Au inteles exact ce vrem si au construit apoi frazele si proiectele dupa asteptarile ministerului sau autoritatii responsabile, asigurand primirea punctajului castigator.

Toate proiectele scrise impreuna au fost castigate si finalizate cu succes. Am incasat toti banii prevazuti in buget si la toate controalele post-implementare am iesit bine, fara amenzi sau penalitati, pentru ca proiectele au fost temeinic scrise si implementate.

Numarul mare de proiecte facute cu Expert Consulting vorbeste de la sine. I-am recomandat de fiecare data partenerilor nostri de afaceri si, atunci cand am fost contactati de alte firme de consultanta in scrierea si implementarea de proiecte, le-am refuzat politicos, pentru ca noi avem deja un partener verificat pe aceasta directie.”


Loredana Dumse - Business controller Logitrade si Diclasse

„Am colaborat pe proiecte cu consultantele Expert Consulting Diana Ionescu si Camelia Lupulescu. Suntem compatibile ca structura si ne completam bine. Ambele sunt implicate, responsabile, bune finalizatoare, organizate si respecta intotdeauna deadline-urile fixate de finantatori.

Nu am avut niciodata senzatia ca trebuie sa le impulsionam pentru a inainta intr-un demers, din contra, ele au avut initiativa si ne-au tinut la cald. Alte firme de consultanta care ne-au contactat actioneaza mai pompieristic si nu par la fel de bine informate.

Pentru noi e mai simplu, rapid si eficient sa lucram mereu cu consultantii in care avem incredere, care preiau un volum mare de munca de pe umerii nostri si cu care ne putem sfatui oricand si discuta deschis.”


Profesorul universitar Dorel Sandesc - Seful Clinicii de Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, ministru secretar de stat in Ministerul Sanatatii

„Atunci cand i-am cunoscut pe profesorul Marian Mocan si pe doamna Camelia Mocan m-au impresionat si atras prin faptul ca, fiind la curent cu ceea ce faceam noi pentru sectia ATI, si-au oferit imediat si neconditionat suportul pentru a ne ajuta si asista in scrierea si depunerea de aplicatii pentru atragerea de finantari atat de la clubul Rotary, cat si in competitiile nationale de proiecte sau prin scrierea unui studiu de fezabilitate pentru modernizarea la standarde europene a sectiei ATI, care a stat la baza a tot ceea ce a urmat. In colaborare cu dumnealor am derulat proiecte de cercetare, proiecte cu sustinerea Consiliului Judetean sau a Ministerului Sanatatii. Pot afirma asadar ca, incepand cu anul 2000, am dezvoltat pas cu pas o colaborare excelenta.

Practic o profesie liberala, care se desfasoara si in spatiul medicinei private, iar membrii echipei Expert Consulting m-au tinut la curent cu toate call-urile de proiecte de interes pentru mine.

Am reusit sa atragem 200.000 de euro pe POR pentru dotarea cu echipamente medicale a companiei mele, proiect pe care l-am finalizat cu succes. De asemenea, i-am construit fiului meu un cabinet specializat in mediul rural, in Mosnita, o zona aflata in plina dezvoltare si la mica distanta de Timisoara si de Spitalul Judetean, centru medical pe care l-am dotat si cu aparatura medicala pe Masura 312, destinata activitatilor non-agricole pentru tineri.

Am lucrat foarte bine impreuna atat pe scrierea, cat si pe implementarea proiectelor, nu a trebuit sa imi fac niciun fel de ganduri cu derularea investitiei, cu monitorizarea si verificarea cheltuielilor efectuate.

Expert Consulting este o companie capabila sa concretizeze intr-un proiect ideile pe care le ai in calitate de client, sa iti sugereze unele solutii la care nici nu te-ai gandit si sa asigure managementul proiectului pana la final.

Sunt o echipa de tehnicieni performanti, coordonata de o personalitate a comunitatii locale, cu dimensiuni si recunoastere la nivel national.”


Zima Cristian - General Manager Escapade Fashion

“Cand doresti sa investesti in viitorul unei companii, prima si cea mai dificila alegere este sa iti stabilesti Partenerii cu care pornesti la drum.

Expert Consulting a fost pentru noi alegerea perfecta, Partenerul de nadejde!

Apreciem cu sinceritate adaptarea usoara la tipul nostru de business, totodata dinamica, pasiunea si profesionalismul de care au dat dovada in toata perioada investitionala si post implementare a proiectelor.

Nu este usor sa recomanzi pe cineva deoarece iti doresti ca el sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, insa va pot recomanda cu incredere compania Expert Consulting, considerand ca asteptarile dumneavoastra vor fi depasite.”


Iliescu Radu - administrator Territory Commerce 

„Accesarea fondurilor nerambursabile cu ajutorul celor de la Expert Consulting a reprezintat pentru noi  o mare oportunitate pentru dezvoltarea si consolidarea afacerii.

Am avut la dispozitie o echipa de specialisti care ne-a identificat  cel  mai potrivit program de finantare nerambursabila in raport cu specificul companiei.

Intocmirea completa, corecta si la timp a documentatiei necesare obtinerii finantarii nerambursabile de catre dansii ne-a ajutat ca noi sa ne focusam pe activitatea de zi cu zi a companiei.

In etapa de depunere a Cererilor de Finantare, Expert Consulting a gestionat eficient relatia cu autoritatile publice  si cu totii stim ca de unul singur si fara experienta te lovesti de multe piedici.

Foarte important pentru noi a fost si asistenta gratuita pe perioada controalelor dupa implementarea proiectului si disponibilitatea pentru consiliere de cate ori a fost nevoie.

In prezent, am apelat din nou cu incredere la dansii pentru un nou proiect.

Multumim intregii echipe!”


Luiza Dinca - Administrator Luz Construct 

“In hatisul birocratic al fondurilor europene, Expert Consulting a fost farul nostru calauzitor, fara de care nu am fi reusit sa ajungem la destinatie. Echipa lor fantastica ne-a ghidat in permanenta, cu promptitudine si profesionalism, astfel incat, in acest moment, proiectul nostru a devenit un proiect de succes, apreciat si de ADR Vest.

In mod cert, daca vom mai aplica vreodata pentru atragerea de fonduri europene, vom apela la experienta si profesionalismul echipei de la Expert Consulting.”


Magda Botos - Administrator Teletim

“Mi-am dorit intotdeauna sa imi dezvolt firma de productie mobilier, dar cu fonduri proprii era aproape imposibil. Ca atare, finantarea cu fonduri europene era singura solutie.

Seriozitatea, profesionalismul si creativitatea echipei Expert Consulting a fost solutia salvatoare.

Este un partener care te ajuta de la inceput pana la sfarsitul proiectului, ceea ce este fantastic!

Suntem parteneri in 4 proiecte de investitii cu fonduri europene, fapt care spune totul!

Recomand cu toata increderea Expert Consulting  tuturor celor care viseaza la transpunerea in realitate a tuturor dorintelor de dezvoltare a firmei prin atragerea de fonduri europene!”