Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 23 mai ne întâlnim la București!

„Ar fi bine să se repete!” – ne-ați spus acum 3 ani în cadrul primei campanii „Succesul e…MOLIPSITOR!”. V-am ascultat și anul acesta caravana fondurilor structurale se întoarce!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro desfășoară pe 23 mai 2017, ora 11.00, conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea București-Ilfovorganizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania. Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei ”Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Consiliul Județean Ilfov, în calitate de partener regional.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile publice și inovare, iar speakerii vor răspunde întrebărilor publicului.

Pentru mai multe detalii despre agendă, speakeri și despre cum se fac înscrierile, click aici.

Ne găsiți să ne împrietenim și pe facebook