Simona Gaita

Consultant

Expert Consulting

Contact: sgaita@expertconsulting.ro

Simona administrează Incubatorul de Afaceri pentru Cadre Militare Disponibilizate dezvoltat de Expert Consulting și asistă cele 12 mici firme incubate.

Simona a absolvit Facultatea de Știinte Economice din cadrul Universității de Vest Timișoara, specializarea Managementul firmei, iar în cadrul aceleiași facultăți a absolvit și masterul cu specializare în Managementul producției.

Excelent comunicator în relația cu toți clienții incubatorului, Simona își adaptează atent mesajele la stilul personal al fiecăruia dintre aceștia, reușind să le câștige aprecierea și respectul prin seriozitate și respect.

Foarte atentă la încasarea la timp a costurilor aferente spațiilor utilizate și la atenționarea clienților pentru a evita acumularea de restanțe și datorii, reușeste întotdeauna să finalizeze la timp și cu succes toate activitățile, ceea ce le aduce mulțumire și clienților.

Ordonața în gândire, găsește întotdeauna soluții creative pentru menținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții.

Fire optimistă, mereu cu zambetul pe buze, plină de viață, prezența ei se simte imediat în toate birourile și insuflețește toată firma. A rămas un spirit tânăr, ceea ce a determinat-o pe prietena ei din copilărie, Cristina Voaideș, să o recomande conducerii firmei.

Este hotărâtă în acțiune, cu încredere în sine, dispune de insistență și persistență necesare rezolvării sarcinilor dificile, și are ambiția de a finaliza ceea ce a început, fiind considerată un “complete finisher”.

Are multă anduranță în relația cu partenerii, este inimoasă și insistentă, disciplinată, iar amprenta militară o face să îndeplinească orice solicitare venită din partea conducerii firmei.

Simte că are intuiția necesară pentru a ști pe ce buton să apese pentru a declanșa reacțiile și acțiunile dorite de la ceilalți.

Ușor mai emotivă, se pregătește temeinic înaintea oricărui moment dificil pentru a preveni surprizele neplacute.

Detestă incorectitudinea și persoanele care nu iubesc armonia într-o colectivitate.