Seminar de informare cu privire la oportunitatile de finantare nerambursabila adresate mediului privat!

 

In data de 14.04.2016 Expert Consulting a organizat un seminar de informare cu privire la oportunitatile de finantare nerambursabila adresate mediului privat, ce vor putea fi accesate in perioada urmatoare.

Scopul evenimentului a fost de a pregati participarea clientilor din mediul privat la viitoarele propuneri de proiecte, in vederea valorificarii oportunitatilor de finantare din perioada 2014-2020 de catre un numar cat mai mare de companii private.

In cadrul sesiunilor de informare si a celor de intrebari si raspunsuri, au fost abordate interactiv urmatoarele subiecte de interes pentru participanti:

  • oportunitati de finantare a proiectelor in domeniul cercetarii - dezvoltarii - inovarii (tematici de cercetare, termenii de referinta a viitoarelor proiecte de cercetare, etc.);
  • oportunitati de finantare a IMM-urilor si intreprinderilor mari din fondurile disponibile de la bugetul de stat (programe disponibile, conditii de eligibilitate, tipuri de investitii finantate, ajutor financiar nerambursabil acordat, etc)
  • oportunitati de finantare a IMM-urilor din fonduri europene (Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, Programul Operational Regional 2014-2020).

Multumim tuturor celor care au raspuns invitatiei si s-au alaturat demersului nostru. Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la oportunitatile de finantare nerambursabila disponibile in perioada de alocare 2014-2020 (fonduri europene, fonduri nationale, alte fonduri publice).

Accesand site-ul nostru veti putea afla mai multe informatii despre noutatile din domeniul finantarilor nerambursabile si evenimentele viitoare pe care le vom organiza!