Diana Ionescu

Manager financiar si consultant

Expert Consulting

Arie de expertiza: proiecte pe agricultura si dezvoltare rurala, investitii si cresterea competitivitatii IMM-urilor, dezvoltarea resurselor umane, dezvoltarea serviciilor sociale, valorificarea potentialului turistic prin investitii in infrastructuri specifice.

Contact: dionescu@expertconsulting.ro

Activitatea in firma o entuziasmeaza si este convinsa ca aici are mediul propice pentru a evolua profesional, fiind foarte receptiva la toate informatiile ce-o pot ajuta sa progreseze.

Este omul bun la toate, identifica si valorifica oportunitati, are un discurs persuasiv in public, bun negociator, vinde cu succes solutii, interactioneaza profesional cu toate categoriile de clienti si reuseste sa creeze un mediu constructiv, incarcat de optimism. Astfel, a reusit sa-si construiasca o vasta retea de contacte, de relatii si de cunostinte.

Fire hotarata si incarcata de o neliniste creatoare, initiaza cu curaj actiuni care cunosc doar calea succesului. Prudenta o face sa creada ca 'frica pazeste bostanaria' si de aceea prefera un stil de franchete in relatia cu clientii pe care doreste sa ii responsabilizeze privind succesul proiectelor lor si sa ii educe pentru a-si asuma indicatorii, mentinerea investitiilor si sustenabilitatea proiectelor pe termen lung.

Fire vulcanica si lider informal al echipei, Diana este o colega experimentata cu care se sfatuiesc toti ceilalti consultanti, este persoana de legatura intre management si echipa, care stie sa puncteze in sedinte problemele comune mai delicate.

Profesionalismul si seriozitatea sa inspira incredere, fiind privita de colegi ca fiind cea mai implicata, dedicata si pasionata dintre ei.

Ii place sa dea suflet proiectelor si de aceea, succesul fiecarui proiect si-l asuma ca pe o provocare.

A crescut in si cu Expert Consulting. Cele peste 50 de proiecte in care s-a implicat au transformat-o intr-o persoana echilibrata, dotata cu multa rabdare, stiind ca intotdeauna se va afla solutia cea mai potrivita de rezolvare a problemei.

A participat la dezvoltarea unor modele de bune practici in implementare si raportare, iar calitatea constanta a documentelor depuse la finantatori a condus la dezvoltarea unei relatii de incredere cu expertii in monitorizarea proiectelor si cu controlorii autoritatilor de finantare, care i-au apreciat raspunsurile transmise, in timp, la diversele spete ridicate.

Este prezenta in firma si se implica in intregul proces operational, de la deciziile manageriale pana la dezbaterile si discutiile cu colegii, formularea raspunsurilor catre finantatori si clienti la chestiunile delicate, pana la managementul proiectelor mari, grele si complexe.

Fire corecta si categorica, Diana nu ezita sa dea verdict negativ oricarui proiect pe care-l considera neeligibil, a invatat sa interpreteze situatiile multiple aflate la limita si sa le solicite clarificari si puncte de vedere finantatorilor pentru spetele aflate 'pe muchie de cutit'.

Pasionata de munca ei, vrea sa cunoasca mai mult decat concurentii si clientii sai si de aceea invata mereu lucruri noi, se instruieste, citeste studii de specialitate chiar si in timpul liber si nu accepta 'locul secund'. Oamenii simt asta si o trateaza ca pe o profesionista ambitioasa si perfectionista, care stie exact ce vrea. Vrea sa fie expert si parte din echipa de management la cea mai buna firma de consultanta in finantari europene, la liderul de piata din vestul tarii.