Camelia Lupulescu

Consultant

Expert Consulting

Arie de expertiza: investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole, cresterea competitivitatii IMM-urilor prin atragerea de finantare nerambursabila nationala si europeana, fundamentarea deciziilor investitionale, evaluarea viabilitatii si sustenabilitatii proiectelor investitionale

Contact: clupulescu@expertconsulting.ro

Minutioasa precum un ceasornicar elvetian, Camelia acorda o foarte mare atentie detaliilor atunci cand vine vorba de reguli si proceduri de lucru, constienta fiind ca in acest domeniu de activitate detaliile sunt cele ce pot face diferenta intre succes si esec.

Are deja ochiul format, stie exact ce sa urmareasca si unde sa mai faca o verificare, care sunt zonele delicate, unde apar frecvent greseli si cunoaste aspectele relevante pentru finantator.

Perfectionista, poti fi sigur ca din mana ei nu pleaca niciun document pana nu e verificat de 'n' ori.

Foarte bine informata profesional, da intotdeauna raspunsurile corecte.

Fire analitica, reuseste intotdeauna sa cumuleze si sa foloseasca informatiile utile in activitatea profesionala.

Este perseverenta si tenace, reusind intotdeauna in ceea ce si-a propus, pentru ca gaseste cel putin o solutie, mai ales cand este vorba despre problemele clientilor. Cand are nevoie de idei pentru solutionarea problemelor, nu ezita sa le ceara ajutorul colegilor mai experimentati.

S-a alaturat echipei in anul 2010, Expert Consulting fiind primul ei loc de munca. Aici a crescut si s-a dezvoltat si simte ca a ajuns in locul potrivit, care o pune in valoare. Ii place ceea ce face si de aceea munceste cu drag. Simte ca participa direct la succesul firmei, ca este importanta, desi este cea mai nou venita in firma.

In decursul celor mai mult de 5 ani de cand face parte din echipa Expert Consulting, Camelia a acumulat o experienta bogata in domeniul finantarilor nerambursabile, prin perseveranta si determinarea sa reusind sa obtina rapid o cunoastere solida  a cadrului legislativ, a mecanismelor si procedurilor specifice accesarii si utilizarii finantarilor nerambursabile, ceea ce a asigurat succesul deplin al proiectelor in care a fost implicata.

Pana in prezent Camelia a elaborat si sprijinit implementarea a mai mult de 30 de proiecte cu finantare nerambursabila, implicandu-se eficient si devotat in cresterea si dezvoltarea afacerilor prin accesarea de finantare nerambursabila si construirea succesului pe termen lung al clientilor.

Pentru ea conteaza lucrul bine facut, sa finalizeze cu succes sarcinile care ii sunt incredintate, sa scoata maximum de rezultate din orice proiect, iar diversitatea clientilor si a proiectelor la care lucreaza ii aduc mereu in fata noi provocari, care elimina monotonia sau automatismul.

Camelia Lupulescu este economist, a absolvit Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor - specializarea Finante-Banci, din cadrul  Universitatii de Vest Timisoara, urmand mai apoi un Masterat in domeniul Administrarii Financiare a Afacerilor in cadrul aceleiasi facultati. A absolvit si un curs de contabilitate acreditat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si a participat la un program de training in domeniul vanzarii de valoare. In cadrul echipei se remarca si aduce plusvaloare prin buna intelegere a contabilitatii si a analizei economico-financiare, completand in mod armonios cunostintele, abilitatile si deprinderile consistente ale celorlalti membrii ai echipei.

Grija si preocuparea sa permanenta fata de indeplinirea cu maxima acuratete a profesiei pe care o serveste, o recomanda ca un om valoros si un partener de incredere pentru cei mai exigenti clienti.