Achizițiile vă dau dureri de cap? La conferința „Succesul e…MOLIPSITOR!” de la Pitești experții ne vor împărtăși tips & tricks care să ne facă viața mai ușoară!

Caravana Fondurilor Structurale a pornit din nou la drum! Descoperim și împărtășim succesul proiectelor finanțate din fonduri europene din fiecare din cele 8 Regiuni ale României. Am plecat din București, am poposit apoi la Timișoara, iar acum ne îndreptăm către Pitești, unde vom fi prezenți miercuri, 14 iunie 2017.

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro organizează conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Sud Muntenia în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

În cadrul evenimentului vom cunoaște bune practici în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană în Regiunea Sud Muntenia, iar speakerii vor împărtăși lecțiile învățate din proiectele proprii.

În cadrul secțiunii „Să învățăm de la experți”Georgiana Raluca Trandafir, avocat și practician în domeniul achizițiilor,ne va antrena pentru succes prezentând bune și mai puțin bune practici din acest domeniu care să ne ajute în implementarea proiectelor și să ne pună la adăpost de nereguli și corecții financiare. Dacă aveți întrebări, aduceți-le cu voi!

Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Centrul Europe Direct Argeș și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Pentru înscrieri și agendă, click aici.

Vizualizări: 242