Echipa Expert Consulting

Cora Tomosoiu

Consultant

Cora a absolvit în 2016 Facultatea de Business Information Technology din cadrul University of Portsmouth din Marea Britanie. După o experiență de un an la o multinațională din Anglia și aproape încă un an la o alta firma internațională din Varna (Bulgaria), curiozitatea de a explora lumea afacerilor a determinat-o să încerce o experiență nouă în țara sa natală. Astfel, din vara anului 2017 echipa Expert Consulting se bazează pe un membru determinat, ambițios, sociabil și flexibil.

Evoluția Corei a fost una destul de rapidă și diversă în același timp. De la proiecte mici de tipul “Start Up Nation” și până la proiectele din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 atât pentru IMM-uri cât și pentru autorități publice, Cora a asimilat informațiile ajungând astăzi o colegă de încredere în echipa Expert Consulting și un consultant pregătit pentru preluarea oricărui proiect indiferent de tipul de finanțare sau finanțator.

“În rolul de consultant cel mai mult îmi place varietatea de proiecte în care aleg să mă implic și faptul că am ocazia să colaborez cu oameni diverși. Sunt mereu deschisă la noi provocări, iar satisfacția cea mai mare o am atunci când clienții finalizează cu succes proiectele implementate cu ajutorul expertizei mele. Mă bucur că fac parte dintr-un colectiv omogen, o echipă dinamică în care ne susținem unii pe alții, iar atunci când avem ocazia petrecem timp de calitate împreună.“

La începutul anului 2019, colega noastră și-a îmbogățit abilitățile profesionale datorită unui curs de formare, în urma căruia și-a însușit abilitățile necesare unui trainer fiind astfel pregatită în orice moment de a livra cursuri profesionale din domeniul afacerilor.

Mereu optimistă dar și realistă în același timp, Cora este consultantul pe care îl cauți atunci când ai nevoie de îndrumări în ceea ce privește idea ta de afaceri sau de clarificări cu privire la condițiile în care poți obține o finanțare cu bani europeni.

Ne bucurăm să o avem pe Cora în echpa noastră și suntem siguri că prezența ei aduce plus valoare serviciilor oferite de Expert Consulting.